Bursa tarım, sanayi, otomotiv, tarih ve termal kenti olarak adını hemen her platformda duyurmaya devam ediyor. Uludağ gibi dünyaca ünlü kış merkezine, Karacabey, Mudanya, Kurşunlu, Altıntaş, Gemsaz, Kumsaz, Gemlik, Kumla, Fıstıklı ve Kapaklı gibi her yaz dolup taşan yazlık yerleşim bölgelerine sahip olan Bursa, geçtiğimiz günlerde yenilenen yüzüyle hizmete giren The Berussa Hotel’le tanıştı.

Bursa turizmine büyük hizmetlerde bulunan Işık Uğurtuğ’dan 9 milyon dolara satın aldıkları Büyükyıldız Oteli, 10 milyon dolar harcayarak yenileyen ve adını The Berussa olarak değiştiren Remzi, Abdullah ve Hakan Çelik kardeşler, 4 yıldızlı oteli alkolsüz konsepti ile hayata geçirdiler.

Altın Koza Turizm Otelcilik Şirketi’ni sahip olduğu ’The Berussa Hotel’ faklı hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Hakan Çelik’ten aldığım bilgilere göre; Uludağ ve Bursa manzarasına sahip otelin yenileme çalışmaları, 16 ayda tamamlandı.

70 standart oda, 4 suit, 1 double suit (kral dairesi) ile hizmet vermeye başlayan hotelin açılışında konuşan Altın Koza Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çelik, “Otelimiz, misafirlerinin memnuniyeti üzerine kurulmuş ve konuklarına mükemmel Bursa ve eşsiz Uludağ manzaralı odaları ile günün yorgunluğunu en rahat şekilde üzerinden atacak ferah ve huzurlu bir ortam sunmaktadır. Özel günler için dizayn edilen bahçe ve salonlarda toplantı organizasyonları ve özel kutlamalar organize edilecek. The Berrussa Hotel yepyeni modern mimari ve kalitesiyle dizayn edilmiş yapısı ve alkolsüz hotel konseptiyle, aile sıcaklığı içinde misafirlerini karşılayacak. Unutulmaz anlar için bizler buradayız” dedi.
Açılışa katılan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay da turizm sektörünün hızla geliştiğini belirterek Belsa, Sabırer ve Belenay firmaları ile tekstil alanında başarılı olan Çelik ailesinin turizmde de başarılı olacağına inandığını ifade etti. Burkay Bursa’nın turizm alanında her geçen gün geliştiğine dikkat çekerek The Berussa Hotel’in kentin turizm potansiyeline önemli katkı koyacağını sözlerine ekledi. Burkay, aileden tekstil alanında da yatırımlarına devam etmesini istedi.

Açılışa katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da yaptığı konuşmada turizm sektörünün her geçen gün büyük adımlar attığını dile getirdi. Karlık, hotelin Bursa’da turizmin çeşitlenmesine katkıda bulunacağına inandığını belirterek “Çelik ailesinin yatırımı kentimize hayırlı olsun. Bizler kamu olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.
Seyahat acenta sahipleri, turizm şirket yöneticileri ve Bursa’nın önde gelen isimlerinin hazır bulunduğu açılışta, MÜSİAD Bursa Şubesi eski başkanı Hasan Çepni dua etti.

The Berussa Hotel, Uludağ’a 20 kilometre, Mudanya ve Güzelyalı feribot iskelesine 23 kilometre, Yenişehir hava alanına ise 50 kilometre uzaklıkta. Gece ve gündüz ayrı güzellikler sunan Bursa manzarasının asla kapanmayacak olması, hoteli ayrıcalıklı hale getiriyor.

Bir dönem Harput Tekstil’de yöneticilik yapan Attila Danışman’ın genel müdürlüğünü yaptığı otelde, yöresel kahvaltılıklar bulmanız sizi şaşırtmasın. Güleryüzlü çalışanları hemen dikkat çekiyor.

Her odada direk telefon, müzik sistemi, minibar, kasa, kablosuz internet, kettle, yangın algılama sistemi, uydu TV, ütü, saç kurutma makinesi, banyoda acil butonu, DND ışık standart olarak hizmete sunulmuş.

Dinlenmek için ideal bir hotel The Berussa. Bursa’ya hayırlı olsun…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir